"Word jij onze nieuwe collega?"

Werken bij VDK

Voordelen van werken bij VDK

Top werksfeer

Top werksfeer

Sfeer is er bij VDK! We hebben plezier met elkaar, we vieren feest en geven elkaar complimenten! We zijn er voor elkaar, dat vinden we heel belangrijk.

Aansprekende projecten

Aansprekende projecten

Onze expertise leidt tot aansprekende projecten, zowel groot als klein in de regio Noord Oost Nederland. Zo werken we mee aan de ontwikkeling van de Pontkade in Amsterdam.

Goed materiaal

Goed materiaal

Bedrijfsbus, gereedschap; wij zorgen voor alle benodigde materialen, zodat jij je werk goed kan doen. Je werkt in de regio: weinig reistijd dus. Soms werken we wat verder weg: alleen voor gave projecten!

Volop ontwikkelmogelijkheden

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wil je je blijven ontwikkelen? Bij VDK vinden we dat ook belangrijk! We bieden je daarom volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Grijp die kans en benut hem!

Functies bij VDK

Bedrijfsleider

Bedrijfsleider

De bedrijfsleider is de leider en de lokale ondernemer van het bedrijf. De bedrijfsleider kent de specialisatie van het bedrijf als geen ander en kan zijn team goed motiveren en ondersteunen.

Word werkvoorbereider bij VDK Groep
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider bij alle VDK bedrijven is allround. Hij zorgt voor het ontwerp, calculatie, werkvoorbereiding en zo nodig projectbegeleiding. Hierdoor ben je het aanspreekpunt voor de klant in het hele traject.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor de grote projecten en krijgt een vrije rol om het project van begin tot het eind tot een goed resultaat te brengen. Je werkt hierbij ook veelal met meerdere bedrijven van de VDK Groep.

Word boekhouder worden bij de VDK Groep
Boekhouder

Boekhouder

De boekhouder is verantwoordelijk voor een juiste en zorgvuldige administratie van de bedrijven. Alle administratie wordt lokaal bij het bedrijf verzorgd. De boekhouder is de financiële sparingspartner voor de bedrijfsleider.

Word schilder bij de VDK Groep
Schilder

Schilder

Als schilder bij de VDK Groep zijn de werkzaamheden uiteenlopend, naast het normale schilderwerk verzorgen wij ook wandafwerking, houtsanering en glaszetten. Wij doen dit voor onderhoud, renovatie en reparatie.

Ga aan de slag als monteur in de regeltechniek bij de VDK Groep
Regeltechniek

Regeltechniek

In de regeltechniek hebben we diverse functies. We zijn een topspeler in de gebouwbeheer- systemen en panelenbouw. Bij ons kun je terecht als panelenbouwer, hardware engineer, bekabelingsmonteur en calculator.

Word monteur bij de VDK Groep
Monteur

Monteur

Op elk specialisme zijn wij altijd op zoek naar ervaren monteurs. De monteurs worden ingezet op het soort werk en specialisme waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. We bieden volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Ga aan de slag als monteur in de afbouw bij VDK Groep
Afbouw

Afbouw

Als monteur in de afbouw plaats je systeemplafonds, scheidingswanden en systeemwanden. Hierbij werk je in een projectteam met meerdere disciplines van de VDK Groep.

Word stoffeerder bij VDK Groep
Stoffeerder

Stoffeerder

Als stoffeerder bestaan je werkzaamheden uit egaliseren, het leggen van marmoleum en pvc vloeren, ook monteer je zonwering of rails voor gordijnen. Je krijgt de vrijheid om een project zelfstandig en vakkundig af te ronden.

Meer informatie over werken bij VDK?