Over De VDK Groep

Uw betrouwbare partner

Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken meer dan 3.000 vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt VDK tot uw betrouwbare partner.

Onze specialisten

Voor elke kerndienst hebben wij diverse bedrijven over heel Nederland en kunnen dus zowel regionale als landelijke vraagstukken voor u verzorgen. Ook hebben wij alle disciplines in huis om turnkey alle installaties voor onze klanten te verzorgen. Wij kunnen dit vanaf schetsontwerp tot realisatie en onderhoud verzorgen, waarbij VDK Consultancy ons bedrijf is die in het voortraject installatie- en energieontwerpen, programma van eisen en ramingen kan verzorgen. Met onze dienstverlening ontzorgen wij u volledig waarbij wij alles met eigen mensen bedenken en uitvoeren.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken meer dan 3.000 vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt VDK tot uw betrouwbare partner.

Heel Nederland
VDK Groep is actief in heel Nederland: van een project in de Randstad tot een gave opdracht om de hoek. Onze klanten zijn scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij VDK zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven VDK Groep bestaat uit meer dan 60 zelfstandige bedrijven. Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.