Over VDK

WE VERZORGEN INSTALLATIETECHNIEK, SCHILDERWERK, AFBOUW & PROJECTINRICHTING

Onze specialisten

Installateurs

Installateurs

Onze installateurs staan vooraan bij innovaties, duurzaamheid en nieuwe technieken. Dit allemaal om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Precies zoals u dat wilt.

Schilders

Schilders

Met oog voor detail zijn onze schilders een kei in het uitvoeren van onderhouds-, renovatie- en schilderwerkzaamheden. Maar denk ook aan wandafwerking en glaszetten.

Afbouwers

Afbouwers

Onze afbouwers zijn alleskunners. Het vakkundig uitvoeren van alle werkzaamheden in de laatste fase voor oplevering en ingebruikname, daar staan onze specialisten garant voor.

Projectinrichters

Projectinrichters

Met zakelijk inzicht en een enorme passie voor projectinrichting realiseren onze projectinrichters al uw wensen op gebied van vloeren, gordijnen, zonwering tot aan de complete kantoorinrichting.

Meer informatie over onze specialisten?

De feiten

Mensen staan centraal
Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken meer dan 500 vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt VDK tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland
VDK Groep is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij VDK zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid
Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven
VDK Groep bestaat uit 21 zelfstandige bedrijven. Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.